mandag 7. januar 2013

Månedsutfordring januar

"tankefull"


DT-Hege var den første som la ut januarutfordring til scraphaugen, der vi skulle finne inspirasjon i et bilde som hun la ut. Oppgaven ser du her : månedsutfordring januar Jeg falt med en gang for fargene på dette flotte bildet, bilde og mønsterark var klart med en gang. I går søndag hadde vi papirverksted på Scraphaugen, sammen med tre andre kreative damer kom denne siden ganske fort. Jeg synes det er inspirerende å sitte sammen med andre å scrappe, en får delt litt erfaringer og en kan få tilbakemeldinger på hvordan man setter opp siden sin og hva de andre synes. 

Det har blitt mange blinkskudd fra vår lille solstråle Thilde, som har mange uttrykk og som til tider kan se ganske tankefull ut. Her er hun tre måneder gammel og jeg skulle gjort mye for å vite hva hun har i tankene. Men det får vi nok aldri vite. Tittelen på denne lo'en ble derfor "tankefull"
På denne loen har jeg brukt :
Pynt: doilies, tags, osteklut,bølgepapp og så var jeg så heldig og fikk washi- tape av Eddrun. 


Så må jeg tilslutt vise dere min kjære julegave som jeg fikk til jul, fra min Håkon og de tre englene. Gleder meg til å begynne å bruke denne flotte scrappemaskinen. Blir glad om du legger igjen en kommentar. Ha en flott kveld!

Klem Guro 

6 kommentarer:

 1. En flott lo og nydelig bilde.
  Skulle gjerne bodd nærmere dere og scrappet sammen.

  Gratulerer med Vagabonden. Gleder meg til å se hva du lager med den :o)

  SvarSlett
 2. Så flott LO av Thilde :-)Takk for flott bidrag!
  Og gratulerer med Vagabonden din :-)

  Klem DT-Hege

  SvarSlett
 3. Flott LO, herlige farger! Og gratulerer med herlig julegave! ♥

  SvarSlett
 4. Herlig LO :)
  Fantastisk julegave , får sette en sånn på ønskelista til neste år jeg ;)

  Klem

  SvarSlett
 5. Fargerik og herlig LO, og grattis med Vagabonden. Jeg fikk min for ca. 18 mnd siden og irriterer med fremdeles over at dies til denne og andre sizzix bare lages i kort størelse, skulle gjerne se at hele 12x12 en dag kan kjøres igjennon et teknisk vidunder som dette, men lettvint er det jo å bruke den når den står fremme. Lykke til og kos deg :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for kommentarer, inspirasjon at mange synes loen var flott. Tusen takk :-)

  SvarSlett