tirsdag 15. januar 2013

Klin og klæsj!

Jeg har fått scrappet to sider av mine gutter i uka som gikk. De liker veldig godt å se bilder av seg selv som jeg scrapper,og beskjeden var klar når jeg nå har scrappet endel av Thilde. Nå var det vel på tide at jeg scrappet noen bilder av dem også, så sant så sant. Har en plan om å scrappe kronologisk, men det viser seg å være vanskeligere enn jeg tror. Her kommer to sider fra vi var på sommerferie i 2012. Første del av ferien var vi til mine tanter og onkel hjemme i Tresfjord. Det er tradisjon hver sommer, og det blir ikke sommer hvis vi ikke får tatt en tur dit. Familien min trives veldig godt der, og det er jeg så glad for.

Å bade i elva er ingen spøk, det er isvann som renner ned fra fjellet og det er aldri en varm opplevelse. Men det ble litt sol i år, så Joachim hev seg utti. Kaldt, men godt når en er ferdig med det...tittelen på lo'en sier vel alt.
"brr..."


Den andre etappen på ferieturen vår gikk til Hunderfossen. Været var veldig varierende, og gutta kjøpte seg hver sin paraply. Nicholas hadde vært med mormor og bestefar og sett Hakkebakkeskogen på Munkholmen og det var stort. Han gikk å sang her flyver jeg med paraplyen min og lekte at han var bestemor Skogmus, når det begynte å regne og han måtte slå opp paraplyen. Gode minner å ha med seg.


"Her flyver jeg med paraplyen min"
På torsdag skal jeg begynne å jobbe 60 % igjen og det blir nye rutiner hjemme. Heldigvis skal Håkon være hjemme når jeg er på jobb og omvendt. Thilde får kose seg litt lengre før hun begynner i barnehagen. Permisjonstiden har denne gang som de to forrige gått alt for fort, men sannelig har vi kost oss og gjort mye koselig også. 

Anbefaler alle å gå inn på http://scraphaugen.blogspot.no/ for å se på impuls og månedsutfordringen som ligger der. Mange flotte lo'er og kort som har blitt publisert! Kanskje ser jeg bidraget ditt der?  

Ha en flott tirsdag alle sammen.
Klem fra Guro 

1 kommentar:

  1. Begge Loen var lekne, med flott oppsett og bakgrunn som elv på den øverste og herligt helikopter på den andre.

    SvarSlett