mandag 7. januar 2013

Med stjerner i sikte

I motebildet så finner du nå stjerner på absolutt alt. Fra at hjerter var in, så er det nå altså stjerner som er det store. Du kan se det på gensere, detaljer på bukser, duker, lys, servietter, puter, pynteting etc etc. I scrappeverden har stjernene eksistert en stund på ark og stæsj. Ann Therese utfordret teamet til å bli med på en artikkel om stjerner. Kriteriet var "stjerner". Her kommer mine to bidrag til denne artikkelen. 

Må nok innrømme det at jeg også synes stjerner er fint, og ser at jeg har litt med stjerner på her hjemme også. Blir slik at når en finner noe som en liker, tar man det med seg overalt. Her har jeg scrappet to bidrag med stjerner på. Det første er av Nicholas på nyttårsaften i fjor, verneutstyret er på plass og han er flink til å bruke det. "Klar for smell" er veldig beskrivende for han, jo høyere det smeller jo bedre er det.
"5 mndr" 

Tiden hjemme med Thilde har gått alt for fort, og om 14 dager er jeg ute i litt jobb igjen. Har tatt utrolig mange bilder, og sannelig fant jeg ikke noen med stjerner på bodyen. Ranglen er en god venn for henne, og hun kan ligge lenge og se på kulene og kose seg. Etter å ha hatt min så å si lengste scrappetørke er det godt å kjenne at en har lyst til å sette seg ned å scrappe igjen! Koste meg skikkelig i dag.

Klem fra Guro 

2 kommentarer:

  1. Hærlig:-) du er så flink!

    SvarSlett
  2. Tusen takk anonym, det var koselig å høre :-D

    SvarSlett